İmparator'un elindeki dosyanın sırrı çözüldü!

Galatasaray'da dün akşam alınan Göztepe galibiyetinin ardından yarın akşam Bucaspor’la oynanacak kupa sınavının hazırlıkları tek idmanla tamamlandı. Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yapılan idmanda futbolcuların oldukça mutlu olduğu gözlendi. Galatasaray’da bazı yabancı futbolculara Noel için izin verildi. Muslera, Mariano, Maicon, Gomis, Ndiaye, Fernando idmana katılmadı.

Isınma koşuları ile başlayan antrenman 5'e 2 ve oyuncuların arasında oynadığı ayak tenisi ile devam etti. Sakatlıktan döndükten sonra Göztepe maçının kadrosuna alınan Latovlevici de antrenmana katıldı. Fatih Terim'in göreve gelmesiyle birlikte takıma geri dönen Nigel de Jong'un oldukça hırslı olduğu gözlendi. Tudor tarafından kadro dışı bırakılan ve lisansı çıkartılmayan Hakan Balta çalışmalarına devam ediyor. Milli futbolcu ikinci yarıdan itibaren forma giyebilecek. Futbolcuların oldukça hırslı ve keyiflerinin yerinde olduğu gözlendi.

Fatih Terim'in yardımcısı Levent Şahin, genç futbolcularla özel olarak ilgilendi ve sık sık oyunu durdurarak genç oyunculara direktiflerde bulundu. Terim ve yardımcısı Levent Şahin, sık sık fikir alışverişinde bulundu. Galatasaray'daki 4. dönemine zaferle başlayan tecrübeli hoca, antrenmanı basın mensuplarına açarken, oyuncularıyla ayak tenisi oynadı. Antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştiren Terim, idman sırasında da topla şov yapmayı ihmal etmedi. Terim, ayak tenisi maçında yaptığı şık kafa vuruşuyla takımına sayı kazandırarak oyuncular tarafından alkışlandı. Oyuncularıyla ayak tenisi oynayan Fatih Terim idman sahasını gezerken tüm isimlerle tek tek ilgilendi.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; idmanın en çok merak edilen konusu ise Terim'in elindeki kırmızı dosya oldu. Terim'in elindeki dosyanın sırrı çözüldü. Tecrübeli teknik adamın elindeki dosyada antrenman grubu, takımdaki sakat oyuncular ve izinli olan oyuncuların isminin olduğu ortaya çıktı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0