Jordan Taylor: Her geçen gün iyi oluyoruz.

Basketbol Süper Ligi'nin on birinci haftasında Galatasaray Odeabank'ın deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'a 80-78 mağlup olduğu maçın ardından oyuncularımızdan Jordan Taylor yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Çok yetenekli bir takım olduklarını söyleyen Amerikalı oyuncunun açıklamaları şu şekilde:

Zor bir maçtı. İkinci yarıda iyi başlayıp öne geçtiler. Ama biz iyi savaşıp geri döndük. Bazı küçük şeyleri daha iyi yapmamız gerekiyordu. İyi bir takımları var. Onlar kazandı, biz kaybettik. Savunmada iyi oynadılar. Biz özellikle set hücumunda daha iyi olabilirdik. Bizi bazı top kayıplarına zorladılar ve bu da bize pahalı oldu."

"Her geçen gün iyi oluyoruz. Takımımızda çok yetenekli oyuncular var. Bazen ne kadar yetenekli olursanız olun birlikte oynamayı öğrenmeniz gerekiyor ve bu da bazen zaman alıyor. Hücumda çok fazla yaratıcımız var, çok yetenekli skorerlerimiz var. Birazcık daha zaman gerekli. Hücum olarak daha iyi olacağız, savunmada da daha sert olmalıyız.


*** Açıklamalar eurohoops.net'ten alınmıştır.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0