Mustafa Cengiz: Teknik direktör adaylarımız belli..

Galatasaray'da önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan erken seçim öncesinde başkan adaylığını açıklayan Mustafa Cengiz bugün katıldığı TRT Radyo'da canlı yayında seçime aday olduğunu dile getirirken, futbol takımı hakkındaki projelerini de açıkladı. Mustafa Cengiz teknik direktörlük görevi için birbirinden önemli üç isimden bahsetti! Mustafa Cengiz'in konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde..

Galatasaray'da göreve geldiğimiz takdirde mali ve sportif anlamda bizi hedeflerimize kim götürecekse onunla sözleşme imzalayacağız. Fatih Terim, Marcelo Bielsa, Thomas Tuchel şuanda düşündüğümüz isimler.. Sportif direktör veya futbol aklı olarak Didier Drogba ile görüşeceğiz. Oyuncu/antrenör kavramında da Wesley Sneijder ile tekrar görüşeceğiz, temas kuracağız. Şuanda kulübün futbol aklı bulunmuyor ve biz bunu süratle gidereceğiz. Başkanlık makamına oturmadan Fatih Terim ile görüşmem doğru olmaz. Mevcut yönetimi ve seçime giren Dursun Özbek'i de zor durumda bırakmak istemem.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0