ÖZEL HABER | Adnan Öztürk seçime giriyor!

Igor Tudor ve beraberindeki tüm teknik heyetin sözleşmesini fesheden Galatasaray yönetimi, kendi içerisinde yaşadığı sert tartışmaların ardından da seçim kararı aldı. 2018 yılının Mayıs ayında gerçekleşmesi beklenen olağan seçimli genel kurul öncesinde "baskın seçim" olarak değerlendirilen bu seçimde hangi isimlerin başkan adaylığını açıklayacağı büyük merak konusu oldu. Mayıs ayındaki olağan seçimli genel kurula hazırlanan Adnan Öztürk gerek yönetim kurulu, gerekse sicil ve disiplin kurullarıyla birlikte en hazır aday olarak Ocak ayındaki seçim için önümüzdeki günlerde adaylığını resmen açıklayacak.

2018 yılının Mayıs ayında düzenlenecek olan Olağan Seçimli Genel Kurul için bir süredir çalışmalarını sürdüren Adnan Öztürk'ün erken seçim için hazırlıklı olduğu gelen haberler arasında bulunuyor. Tüzük gereğince başkan adaylarının seçimden yaklaşık 15 gün önce tüm listeleriyle birlikte başkan adaylığı dosyasını teslim etmesi gerekiyor. Bir süredir sağlık problemleri nedeniyle daha önce girdiği seçimden çekilen Öztürk'ün gerek yönetim kurulu, gerekse diğer kurullarıyla hazır olması en büyük avantajı olarak göze çarpıyor. 

2010 yılında Adnan Polat'a karşı aday olarak seçimde yer alan ancak 2300 oy almasına karşın seçim yarışını kaybeden Adnan Öztürk'ün listesinde bir önceki yönetimlerde yer alan Mehmet Cibara, Hamdi Yasaman, Ümit Özdemir, Reşit Sinanli, Emre Alkin gibi tecrübeli isimlerin yanı sıra genç iş adamlarının da olması bekleniyor. Adnan Öztürk'ün daha önce listesinde bulunan dünyaca ünlü spor adamları Thomas Kurt, Esteve Calzada ve Peter Kenyon gibi isimlerin yeni listesinde olması beklenmiyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0