ÖZEL HABER | Dursun Özbek'in listesinde sürpriz!

Bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrasında erken seçim kararı alan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek hiç kuşkusuz erken seçim öncesinde en hazır isimlerden birisi olarak bulunuyor. Mevcut yönetiminden bazı isimlerle yollarını ayıracak olan Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesi üç aşağı - beş yukarı belirli olmasının yanı sıra diğer kurullarının da listesi hemen hemen hazır durumda.. Ancak kulislerde konuşulan iddia çok konuşulacak cinsten; Abdürrahim Albayrak! 

Teknik direktörlük koltuğuna Fatih Terim'i getirmek isteyen ve sportif başarı için tabir-i caizse Florya'nın anahtarını Galatasaray'ın efsanevi ismine teslim etmeye hazırlanan Dursun Özbek'in yeni listesinde Abdürrahim Albayrak'ın yer alacağı iddia ediliyor. Geçtiğimiz aylarda 2018 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilecek olan seçime başkan adayı olarak gireceğini belirten Abdürrahim Albayrak'ın seçimlerde başkan olması için gereken desteği alması mümkün görünmüyor. Galatasaray'ın içerisindeki bazı güçlerin Abdürrahim Albayrak'ın başkanlığına sıcak bakmadığı kulislerde net bir şekilde konuşulurken, bunun bilincinde olan Dursun Özbek'in önümüzdeki günlerde Abdürrahim Albayrak'la biraraya gelmesi ve kendisine Başkan Yardımcılığı görevini teklif etmesi bekleniyor.

Fatih Terim ile çok iyi ilişkileri bulunan Abdürrahim Albayrak'ın bu teklifi kabul etmesi halinde futboldan sorumlu olması beklenirken sportif direktör Cenk Ergün kendisine bağlı olarak görev yapacak. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0