ÖZEL HABER | Özbek'in en büyük kozu Terim olacak..

Malatya deplasmanında alınan mağlubiyetin ardından ilk olarak teknik direktör Igor Tudor'un görevine son veren, ardından da erken seçim kararı alan Galatasaray başkanı Dursun Özbek yarın görev yaptığı süre boyunca belki de en önemli basın toplantılarından birisini gerçekleştirecek. İlk olarak erken seçim kararını açıklayacak olan Dursun Özbek'in basın toplantısı sırasında Fatih Terim hakkında da açıklamalarda bulunması bekleniyor.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde bugün gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrasında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan ve erken seçim kararını açıklayan başkan Dursun Özbek her ne kadar toplantının konusunun Fatih Terim olmadığını belirtse de, kulislerde konuşulanlar tam tersini söylüyor. Fatih Terim'in teknik direktörlük görevine getirilmesi üzerine başlayan sert tartışmalar sırasında 3 yöneticinin istifa resti çekmesi sonrasında erken seçim kararı alan Özbek bir anlamda Fatih Terim ile yapılacak olan sözleşmenin adımını atmış oldu. 

2018 yılının Mayıs ayında seçim olması ve Dursun Özbek'in camiada tartışılan adam olmasının yanı sıra yönetim içerisinde de kendisini istemeyen yöneticilerin bulunması nedeniyle kendisine gelen teklife mesafeli yaklaşan Fatih Terim'in seçim sonrasında Dursun Özbek'in en büyük kozu olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. Dursun Özbek'in yarın gerçekleştirilecek olan basın toplantısında tıpkı rahmetli Özhan Canaydın'ın yaptığı gibi "Seçim sonrasında gönüllerdeki teknik adamı göreve getireceğim." minvalinde bir açıklama yapması bekleniyor. Muhalefet kanadında "baskın seçim" olarak nitelendirilen erken seçim kararını alan Dursun Özbek'in başkanlığını perçinledikten sonra Fatih Terim ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı kulislerde konuşulan bir diğer güçlü iddia..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0