ÖZEL HABER | Fatih Terim'in ilk yardımcısı Levent Şahin..

Teknik direktör Igor Tudor'un görevden alınmasının ardından Galatasaray'a dördüncü kez teknik direktörlük görevine getirilen Fatih Terim'in yardımcı kadrosu yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Dün gerçekleştirdiği basın toplantısında teknik kadrosunun devre arasında Antalya'da yapılacak kamp öncesinde tamamlanacağını belirten İmparator'un ekibinde yer alacak ilk isim milli takımda da yanında bulunan Levent Şahin olacak.

LEVENT ŞAHİN KİMDİR?
20 Eylül 1973, Balıkesir doğumlu olan Levent Şahin kısa süren aktif futbolculuk yaşantısının ardından 2000 yılında Ankaragücü'nde altyapı teknik direktörü olarak göreve başladı. Devam eden süreçte 2003 yılında Hacettepe, 2004 yılında Kahramanmaraş, 2005 yılında Keçiörengücü ve Osmanlıspor, 2006 yılında yeniden Keçiörengücü, 2007 yılında Çaykur Rizespor ve Bursaspor, 2008 yılında Gençlerbirliği, 2009 yılında Osmanlıspor takımlarında yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

2009-2010 sezonunda kariyerinde ilk kez teknik direktör olarak Bugsaş'ta görev yapan Levent Şahin bir sezonluk görevinin ardından Ankaragücü'nde yeniden yardımcı antrenör olarak göreve başladı. 2012 yılının Nisan ayında Milli Takımlar bünyesinde görev yapmaya başlayan Levent Şahin ilk olarak A2 Milli Takımlar ve U17, U16 takımlarında fiziksel performans ve analiz antrenörü olarak görev yaptı. 2016 yılında Fatih Terim tarafından A Milli Takım yardımcı antrenörlüğü görevine getirilen Levent Şahin, devre arasından itibaren sezon sonuna kadar hem milli takım hem de Adanaspor'da görev yapmaya başladı. 

İmparator'un teknik kadrosunda yardımcı teknik adam olarak Hasan Şaş, antrenör kadrosunda ise Johan Elmander gibi isimlerin olması bekleniyordu ancak Fatih Terim dün sabah saatlerinde Florya'ya gelirken yanında yeni yardımcısı Levent Şahin'i de getirdi. 44 yaşındaki teknik adam yeni dönemde Galatasaray yardımcısı olarak Fatih Terim'in kadrosunda yer alacak ve oyuncu performans analiz antrenörü olarak görev yapacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0