KBL | Adana deplasmanında hükmen galibiyet!


Kadınlar Basketbol Ligi'nde sezonun 11.haftasında Adana ASKİ ile deplasmanda karşılaşması beklenen Galatasaray kadın basketbol takımı rakibinin karşılaşmaya çıkacak baş antrenörünün bulunmaması nedeniyle sahadan 20-0'lık hükmen galibiyetle ayrıldı.


30 Kasım 2017 tarihinde baş antrenör Kaan Artun'la yollarını ayıran Adana temsilcisi yaşadığı mali problemler sonrasında sıkıntılı bir sürece girmişti. Kaan Artun'un ayrılışının ardından baş antrenörlük görevine kimseyi getiremeyen Adana ASKİ, federasyonun Sözleşmeli Ligler Yönergesi'nde bulunan 94.madde gereğince en fazla 3 maç sahaya baş antrenörsüz çıkabildi. Yaklaşık 1 aylık süre içerisinde ligde İstanbul Üniversitesi, AGÜ Spor ve Beşiktaş karşılaşmalarında sahaya başantrenörü olmadan çıkan Adana ASKİ'nin teknik heyetinde lisansı yeterli bir başantrenör bulunmaması nedeniyle Galatasaray kadın basketbol takımı bugün oynanması planlanan karşılaşmadan hükmen galibiyetle ayrılmış oldu.

 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0