Tudor’un sonu neden geldi?

Galatasaray'da beklenen oldu. Igor Tudor için yolun sonu gözüktü. Malatya deplasmanında alınanan 2-1'lik mağlubiyet Hırvat hocanın sonunu getirdi. Gamaspor'un haberine göre Tudor'un ipini çeken 3 olay var. Tudor’un ipini çeken 3 olay:

1- TAKIMLA İLİŞKİSİ
Tudor’un haftalardır eleştirildiği bir konu takımıyla olan ilişkisiydi. Transferler onun döneminde olsa da, oyuncu grubu olan ilişkisi bir türlü sağlam olmadı. Öyle ki, Belhanda bir röportajında hocasını eleştirmişti. Takımla bağının kopmuş olması Tudor’un gönderilmesindeki ilk neden.

2- MAÇ SONU AÇIKLAMALARI
Basın toplantıları esnasında ters cevaplar vermesi ve mesaj içeren cümleler kurması devamlı eleştirilmişti. Maç sonlarındaki dozajı her geçen gün artan açıklamaları Tudor’un gönderilmesindeki nedenlerden biri oldu.

3- TAKTİK SORUNU
Takımın ilk 8 haftada kusursuz işleyen taktiği Fenerbahçe maçında bozulunca taktik konusunda ilk eleştiriyi o zaman yemişti. Takip edilen haftalarda çift forvete dönmesi ve deplasmanlardaki belirsiz oyun Tudor’un iyice tartışılmasına neden oldu. Takımı her maç başka taktikle oynatması ve gelen puan kayıpları Tudor’un ipini çeken 3. etken oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0