Başkan Özbek son noktayı koyuyor!

Malatya deplasmanında son derece kötü bir futbol ortaya koyan ve sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrılarak liderlik koltuğunu Başakşehir'e kaptıran Galatasaray'da karşılaşma sonrasında başkan Dursun Özbek ve sportif direktör Cenk Ergün özel bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıdan flaş bir karar çıktı!

Gamaspor'da yer alan özel habere göre; büyük maçlarda alınan sonuçların ardından teknik direktör Igor Tudor'a kalan 3 maç için 9 puanlık hedef koyan Galatasaray'da başkan Dursun Özbek bugün alınan mağlubiyetin ardından teknik direktör Igor Tudor ile devam etmeme kararı aldı. 39 yaşındaki Hırvat teknik adam ile yarın gerçekleştirilecek olan toplantının ardından yolların ayrılması beklenirken, Galatasaray'ın yeni teknik adamının 15 gün içerisinde belli olması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0