Nostalji | Unutulmaz futbolcu kavgaları..

Takımımız adına çalkantılı bir hafta yaşıyoruz. Teknik direktörün görevine son verildi, yönetim olağanüstü seçime gidiyor, bir anda liderlikten üçüncülüğe düştük... Ama sıkıntı yok, biz Galatasaray'ız, düştüğümüz yerden daha güçlü kalkarız. Unutmayın biz diz çöktüğümüz için onlar büyük gözüküyor. Kulübümüz böyle çalkantılı bir dönemden geçerken biz de geçmiş dönemdeki ufak çalkantıları, futbolcularımız arasındaki kavgaları derleyelim istedik.

Hasan Şaş - Necati Ateş: Takımımızın iki bayrak ismi 2005-06 sezonunda Eric Gerets yönetiminde takım doludizgin giderken ligin yedinci haftasında Samsunspor karşılaşmasının devre arasında tartışmışlardı ve bu tartışma kavgaya dönüşmüştü. İkili birbirlerine önce kafa atmışlar sonra da Hasan Şaş, Necati Ateş'e okkalı bir tokat indirmişti. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 sona ermişti ve golümüzü Necati atmıştı. Takım zaten tek kale oynuyordu. Ama takım o sene çok hırslıydı. Fazla hırs bazen sahaya böyle yansıyabiliyordu. İkinci devrede Necati Ateş bir gol daha atmış ve takımımız sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmış, Hasan Şaş ise maçın 58. dakikasında yerini o sezonların flaş ismi Volkan Arslan'a bırakmıştı. O hafta içinde Hasan Şaş'ın çocuğu dünyaya gelmiş, ikili de bunun üzerine hastanede barışmıştı. Takım olarak gidilen tebrikte ikili sarılarak basın mensuplarına poz vermiş, Necati olayı abartıp Hasan Şaş'ı kelinden öpmüştü...

Arda Turan - Caner Erkin: 2009-10 sezonu başında kaptanlık pazubandı ve 10 numara Arda Turan'a verilmiş takımın başına da Frank Rijkaard getirilmişti. Takım sezona altıda altı yaparak başlamış ancak ardından kötü sonuçlar gelmiş ve önce Avrupa hedefinden sonra da ligde şampiyonluktan uzaklaşılmıştı. Takvimler nisan ayını gösterirken, hedeflerden yavaş yavaş uzaklaşılmış bu dönemde idmanda 5'e 2 sırasında kaptan Arda Turan ile o sezon sarı kırmızılı formayı kiralık olarak giyen Caner Erkin birbirlerine sert girme muhabbetinden tartışmaya başlamış, tartışma kavgaya dönüşmüştü. Takım arkadaşlarının araya girmesiyle ortaya çıkan görüntü Galatasaray kaptanına yakışmayacak şekilde sinirli poz takınan bir Arda Turan ve dudağı patlamış kanayan şekilde "sen adam mısın" diye kaptanına seslenen bir Caner Erkin'di. Rijkaard araya girip Caner'i farklı gruba erip olayı yumuşatmıştı hey Allah'ım...

Servet Çetin - Cem Sultan: O sezonun yeni Hakan Şükür'ü olma ünvanı Cem Sultan'a verilmişti. Cem'in de sarı kırmızılı forma altında tek akılda kalan hareketi Servet Çetin ile girdiği kavga olmuştu. Lan oğlum boyuna posuna göre birini seçsene kavga için, bu herifin lakabı 'ayıboğan'. Herif insan değil ki. Hayır bu Cem Sultan isminde bir sıkıntı var. Biri padişaha kafa tutar, diğeri takımda en dalaşılmayacak adama dalaşır.. Tartışmadan sonra Cem hızını alamamış, twitterdan Servet'e giydirmeye devam etmişti. Kişisel hesabından "Adamlıkta seni ayaklarımın altına alır çiğnerim. Söyle büyük insan dev adam. Adamlıktan bahsetsene bana" tarzı arabesk ile Angara havası karışımı sözlerle sosyal medya fenomenliğine soyunmuş, burada da başarısız olup bir yerlerde futbol hayatına devam etmişti. İyi bakarsanız belki hala bir yerlerde top oynadığını görebilirsiniz.

Felipe Melo - Albert Riera: Takım içi kavgalar denince en akla gelen olay kuşkusuz pitbull lakaplı Melo ile İspanyol yıldız Riera arasındaki sonu hastanede biten kavgadır. Berbat geçen 2010-11 sezonunu ardından Ünal Aysal - Fatih Terim ile yeniden yapılanmaya giden sarı kırmızılı aslanlarımız ligde doludizgin giderken, şampiyonluğa kesin gözüyle bakılırken kimsenin beklemediği bu olay gerçekleşmişti. İdmanda tartışmanın dozunu arttıran ikili Fatih Terim tarafından bir haftalığına kadro dışı bırakılarak soyunma odasına yollanmıştı. Ne olduysa bundan sonra olmuştu. Kimsenin aklının ucundan geçmeyecek şekilde Brezilyalı yıldız Felipe Melo adeta pitbull lakabının hakkını verircesine İspanyol takım arkadaşını soyunma odasına kilitleyerek dövmeye başlamıştı. Malzemecilerin feryadı ile soyunma odasına gelen takım, ikiliyi zar zor ayırmıştı. Kavganın neticesinde Riera mosmor bir göz ve vücudunun çeşitli yerlerinde çiziklerle hastanelik olurken araya gire Abdurrahim Albayrak önce ikiliyi barıştırmış, ardından İmparator'un da ikiliyi affetmesini sağlamış, olayı tatlıya bağlamıştı. Sonuç: Ezeli rakibimizin sahasında şampiyonluk!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0