Dursun Özbek: Şampiyonluk için huzur lazım..

Geride bıraktığımız hafta sonu Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen olağanüstü seçimlerde başkanlığı kaybeden Dursun Özbek bugün gerçekleştirilen devir-teslim töreni sonrasında Galatasaray Spor Kulübü'ndeki başkanlık görevinden resmen ayrılmış oldu. Kulüp tarihinin 36. başkanı olarak yer alan Özbek, gerçekleştirilen törende basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek konuşmasında "36. başkan olarak görevim sona erdi. Bu Genel Kurul'un iradesidir, herkes Genel Kurul'un iradesine saygı duymak zorundadır. Biz de öyle. 2 buçuk yıl arkadaşlarımla hizmet verdim. Biz Galatasaray'ın neferiyiz. Galatasaray'a fayda sağlamak sadece yönetim kurulu üyesi olmakla, başkan olmakla sınırlı değil. Sevgili başkanıma taahhüt veriyorum. Ne desteğimiz olacaksa biz hazırız. Bu devir teslim bir süreçtir. Bu süreci böyle değerlendiriyoruz. Bu sene takımımız şampiyonluğa gidiyor. Gereği de herkesçe malum. Bu sene Galatasaray'ın şampiyon olması elzem. Bu manada tüm camiada herkes el ele tutuşmalı, sırt sırta vermeli. Taraftarı, genel kurul üyesi kim olursa olsun herkes destek vermek zorundadır. Şampiyonluğa giderken huzur lazım. Huzur için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Camiaya çağrım da bu.. Aksi takdirde başarılarımız engellenebilir. Sayın başkana da bu dönem için kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Dün sayın Başkan Mustafa Cengiz ile de konuştuk. Mayıs sonunda şampiyonluğu bütün camia ile kutlarız. Üzerimize ne görev düşüyorsa vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0