Eren Derdiyok: Çok zor bir deplasmandı..

Kayserispor deplasmanında Bafetimbi Gomis'in yokluğunda attığı gollerle galibiyette başrol oynayan Eren Derdiyok karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 2 golle yıldızlaşan Derdiyok'un açıklamaların tamamı şu şekilde..

Çok kritik bir maç, çok zor bir maç olacağını biliyorduk ve buna göre hazırlandık. İlk yarı çok iyi oynadığımızı düşünüyorum, pozisyonları bularak golleri bulduk. Daha fazla pozisyon bulduk ancak atamadık. İkinci yarıda Kayserispor bir hayli baskı yaptı, iyi oynadılar. Takım arkadaşlarımı tebrik etmek istiyorum, çok mücadele ettik, iyi savaştık ve baskıya rağmen iyi oynadık. Bu tür maçlarda bir gol atarak tüm momentumu kendinize çevirebiliyorsunuz. Rakibimiz de bunu yaptı.

İlk yarıda oyunumuzda nelerin değiştiğini gördüğünüzü düşünüyorum, iyi futbol oynadık. Hocanın daha farklı bir felsefesi var, daha güzel bir oyun oynadığımızı söylüyorum. Fatih Hocanın gelmesiyle az bir vakit oldu ancak değişiklikler gözüküyordur diye düşünüyorum. Eksiklerimiz, hatalarımız var ancak bunları düzelteceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0