Garry Rodrigues: Rakip zorluk çıkarttı ancak 3 puan önemliydi..

Süper Lig'in ikinci yarısının ilk haftasının kapanışında Kayserispor deplasmanında sahadan 3 puanla dönen Galatasaray'da günün yıldız isimlerinden Garry Rodrigues karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. 1 gol - 1 asistle geceye damgasını vuran Garry Rodrigues'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bugün ligin ikinci yarısına iyi başlamak istedik, iyi başladık ve 3 puan kazandık. Maça iyi başlayan bir Galatasaray vardı, skoru da bulduk ancak ikinci yarıya rakibimiz iyi başladı. Bizden daha baskılı oynadılar fakat takım olarak iyi savunma yaptığımızı, o baskıya karşı reaksiyon gösterdiğimizi düşünüyorum. Maçın geneline bakıldığında pozitif şeyler vardı. Çok zor ve önemli bir deplasmanda oynadık ancak kazanmayı hakeden, kazanmak için mücadele eden bir Galatasaray vardı. Baskı yediğimiz, rakibin zorluk çıkarttığı dakikalarda gol çok önemliydi. 3 puan aldığımız çok mutluyum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0