Fatih Terim: Tüm takımı kaybetmeyi göze alamam.

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Osmanlıspor maçı öncesinde yayıncı kuruluşa Badou Ndiaye'nin durumu, oyuncu maaşları ve transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Önce takımın alacaklarını ödemek istediklerini söyleyen İmparator'un açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"Ndiaye bizim önemli bir oyuncumuz. Galatasaray'da kendisinden çok şeyler beklediğimiz, iyi bir oyuncu ancak dün ve evvelki günkü süreç içerisinde kafasının karıştığı malum."

"Ndiaye'nin kafası çok karışık. 'Oynayabilir misin?' diye sorum, 'Hayır' cevabını aldığım için evine gönderdim."

"Kafasının karıştığını, oynayamayacağını, konsantre olamayacağını söyledi. Ben de evinde eşi ve çocuklarıyla buradaki gerginlikten uzak kalmasını istedim. Bizim oyuncumuz Ndiaye. 31'ine kadar da süremiz var bir şeyler olacaksa."

"Galatasaray camiasının menfaatleri benim de oyuncuların da menfaatlerinden önce gelir. Kulübümüz için bir faydası olacaksa kararımı mantığımla veririm."

"Herkes transfer soruyor, eksiğimiz olduğu da belli. Tüm takımın herhangi bir alacağını ödemeden transfer yapmayı uygun görmüyoruz. Tüm takımı kaybetmeyi göze alamam."

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0