Fatih Terim'den eski ekibine mesaj!

Galatasaray'da Fatih Terim dönemiyle birlikte ilk trasnferler yedek kulübesine yapılmaya devam ediyor. Sarı Kırmızılılar'ın tecrübeli çalıştırıcısı, Claudio Taraffarel'in ardından geçmişte Galatasaray'da yardımcılıklarını üstlenen Hasan Şaş ve Ümit Davala'yı yeniden göreve getirdi.

Cumhur Önder Arslan'ın haberine göre; Terim'im Sarı Kırmızılı kulüpteki 4. döneminde yardımcılıklarını Levent Şahin, Hasn Şaş, Ümit Davala ve Taffarel yapacak. Fatih Terim yeni ekibiyle beraber Galatasaray'ın 7 Ocak'ta Antalya'da başlayacak devre arası hazırlık kampında ilk kez sahaya çıkacak. Deneyimli teknik adamın, göreve gelişinden kısa süre sonra 2013'te Sarı Kırmızılılardan ayrıldığı dönemde de antrenörleri olan Şaş, Davala ve Taffarel'le görüşüp "Hep beraber yarım kalan işlemlerimizi tamamlayalım, sizi yeniden ekibimde görmek istiyorum." diyerek hem eski oyuncuları hem de eski yardımcılarını göreve çağrıldığı öğrenildi. 

Terim'in ayrıca maç izleme heyetine ve altyapıya da geçmişte Galatasaray'da hocalığını yaptığı bazı isimleri getirmeyi düşündüğü, önümüzdeki günlerde bu yönde hemlelerin olacağı bildirildi. Sarı Kırmızılılar'ın eski oyuncularından Johan Elmander'in adı geçerken, Almanya Ligi'nde Darmstadt'da forma giyen Hamit Altıntop, ailesiyle birlikte artık Türkiye'de yaşayacağını belirterek izin alıp kulübünden ayrıldı.Altıntop'un da Terim'in yeni ekibine dahil olabileceği kaydedildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0