Patrice Evra imza için geliyor!

Sol bek arayışlarını sürdüren Galatasaray, Kwadwo Asamoah'dan olumsuz yanıt gelince alternatif çalışmalarını hızlandırdı. Şu anda kulübü olmayan ve menajer aracılığıyla Galatasaray'a önerilen Patrice Evra transferinde Sarı Kırmızılılar büyük aşama kaydetti.

Fanatik'in haberine göre; Fatih Terim, Cim Bom'un devre arasındaki ilk transferini bitiriyor. Sarı Kırmızılılar, 36 yaşındaki Patrice Evra'nın menajeri Pastorello'yu İstanbul'a davet etti. İtalyan menajerin bugün Galatasaraylı yöneticilerle bir araya geleceği öğrenildi. Prensipte yapılan anlaşmanın, kontrat şartlarında mutabakat sağlanması durumunda resmi imzaya dökülmesi bekleniyor.

1 YILI OPSİYONLU OLMAK ÜZERE 1,5 YILLIĞINA
İmzanın ilk etapta sezon sonuna kadar atılacağı, sözleşmeye 1 yıl da opsiyon eklenmesinin gündemde olduğu bildirildi. Galatasaray, Evra'ya yarım sezon için 1 milyon 250 bin Euro teklif edecek

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0