Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı’ndan Galatasaray’a plaket!

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı, GSStore Çocuk Tribünü projesiyle her maçta yüzlerce çocuğu Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'nda ağırlayan Galatasaray'a bir ziyarette bulundu.

Kurup yaşattıkları "Çocuk Köyleri" ile ihmal görmüş ve kişisel varlığı tehdit altında olan korunmaya muhtaç çocukları okul öncesi yaştan başlayarak; sağlıklı gelişmelerini sağlayarak, eğitim imkanı sunarak, kişisel yeteneklerinin geliştirerek, geleceğe hazırlayıp topluma kazandıran Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı'nın ziyaretinde Galatasaray Spor Kulübü COO'su Ali Öğüdücü’ye plaket takdim edildi. Ziyarette TKMCV adına ise vakfın genel müdürü Ayşe Güveniş ile birlikte vakıf koordinatör Hüseyin Çıtlak ve Çocukköyü Koordinatörü Serkan Çıtlak yer aldı.

Ziyaret sonrası Galatasaray Spor Kulübü COO'su Ali Öğüdücü ve Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar Vakfı Genel Müdürü Ayşe Güveniş, Galatasaray Televizyonu'ndan Serbay Şenkal'a açıklamalarda bulundu.

Ali Öğüdücü, "Aldığım plaket şahsıma aldığım bir plaket değil. Galatasaray adına böyle bir plaketi alıyoruz. Çok teşekkür ediyoruz. Bu şunu gösteriyor; birtakım mesajlar yerli yerine ulaşıyor. Yaptığımız işlerin özellikle diğer kulüplerimiz, diğer sosyal sorumluluk projelerinin katılması gerekenler adına bir öncülük liderlik, örnek teşkil etmesini diliyoruz. Buradan tekrar ben bu mesajı vermek istiyorum. Diğer kulüplerimizin de statlarında çocuk tribününe benzer projeler ve bu projelerin devamında da özellikle çocuklarımıza yakınlık gösterecek ilişkiler kurmasında fayda var." dedi. 

Ayşe Güveniş ise "Tüm Galatasaray Spor Kulübü camiasına teşekkür etmek istiyorum. Çocuklar korunması gereken varlıklardır. Çocuklar bizim geleceğimiz, onlara bayrağı devredeceğiz. Onları her alanda desteklememiz gerekiyor. Spor kardeşlik, dostluk, rekabetin bir arada yaşandığı alan... Burada bunun parçası olmak Galatasaray’ın bu anlamda çocuklara verdiği destek çok önemli. Müteşekkiriz. Biz elimizden geldiği kadar çocuklarımızın bu tip sosyal ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0