Galatasaray Odeabank'ın umutları sona erdi!

EuroCup'a çok kötü başlamasına rağmen B Grubu'ndan 2. çıkmayı başaran Galatasaray Odeabank, EuroCup Top 16'da istediklerini başaramadı. Yenilmez Armada şu ana kadar EuroCup Top 16 E Grubu'nda oynadığı 5 karşılaşmada yalnızca 1 galibiyet alabildi. Deplasmanda Gran Canaria'yı olağanüstü bir mücadeleyle 76-87 mağlup eden takımımız, bu galibiyet ile bir üst tura çıkma adına umutlarını korumuştu. Alba Berlin'in Gran Canaria'ya mağlup olması ile birlikte ise Galatasaray Odeabank'ın gruptan çıkamayacak olması matematiksel olarak kesinleşti.

Galatasaray Odeabank'ın EuroCup'ta Gran Canaria'yı mağlup etmesiyle birlikte gruptan çıkma adına umutlarını koruyabilmesi için Alba Berlin'in Gran Canaria'yı mağlup etmesi gerekiyordu. Dün oynanan karşılaşmada Alba Berlin'in İspanya ekibine 72-75 kaybetmesi Galatasaray Odeabank'ın matematiksel olarak EuroCup Top 16 E Grubu'ndan çıkamayacağını kesinleştirdi. Gran Canaria'nın şu anda 3 galibiyeti bulunurken, Yenilmez Armada'nın sadece 1 galibiyeti bulunuyor. Takımımız dün oynadığı karşılaşmayı kazansaydı ve son maçlarda istenen senaryolar olup İspanya temsilcisiyle galibiyet sayılarını eşitleyebilseydi yine de ikili averajın kendisinde olmaması nedeniyle gruptan elenecekti. Grubun güncel puan durumu ve Gran Canaria ile olan ikili averaj durumumuz şu şekilde:

1. Darüşşafaka Basketbol, 5 galibiyet - 0 mağlubiyet. 
2. Gran Canaria, 3 galibiyet - 2 mağlubiyet.
3. Alba Berlin, 1 galibiyet - 4 mağlubiyet.
4. Galatasaray Odeabank, 1 galibiyet - 4 mağlubiyet.

Galatasaray Odeabank 86-108 Gran Canaria, +22 Gran Canaria.
Gran Canaria 76-87 Galatasaray Odeabank, +11 Galatasaray Odeabank.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0