Galatasaray'da sol bek için kader haftası

Süper Lig'de ilk yarıyı 35 puanla ikinci sırada bitiren Galatasaray Antalya'nın Belek bölgesinde hazırlıklarına devam ediyor. 

beIN Sports'un haberine göre; Günü çift idmanla sürdüren sarı kırmızılılarda son haftalarda sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Mariano düz koşuların ardından bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor. Brezilyalı sağ bekin durumunun daha iyi olduğu ve Kayserispor maçına kadar hazır olacağı ögrenildi.

Oyun anlamında ikınci yarı daha önde oynayan ve baskı kuran bir takım yaratmayı hedefleyen Terim, Antalya kampında bu planı oyuncularına ezberletecek.

Diğer yandan sol bek için Juventus'un Kwadwo Asamoah konusunda vereceği karara göre adımlar atılacak. Ganalı oyuncunun transferi konusunda olumlu bır sonuç alınamaması durumunda bu bölge için Evra veya takım içinden geçici bir çözüm bulunma ihtimalinin yüksek olduğu öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0