Jason Denayer: Fatih Terim'le beraber çok şey değişti..

Sezon başında Manchester City takımından kiralık olarak transfer edilen Jason Denayer ligin ikinci yarısı öncesinde Antalya'da gerçekleştirdiğimiz kamp çalışmalarında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kampın iyi başladığını ve kondisyon kazandıklarını belirten Belçikalı genç savunmacı, sezon sonunda kalıp kalmayacağı hakkında herhangi bir görüşme yapmadıklarını belirtti. Jason Denayer'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Şu andaki kamp çok iyi geçiyor 2 günde 2 antrenman yaptık. Tekrardan kondisyonumuzu kazanıyoruz. Kendimizi toparlamamız için çok iyi oldu. Fatih Terim ile çok şey değişti. Takım içindeki bağların arttığını ve daha fazla keyifli vakit geçirdiğimizi düşünüyorum. Henüz geleceğimle ilgili bir görüşme olmadı. Şu an çok erken. Sadece performansımı artıracak çalışmalar yapıyorum. 

Futbolda rekabet her zaman vardır. Takımda da sadece iki defans oyuncusu bulunuyor. Elimizden gelenin en iyisi yapıp formayı kapmaya çalışıyoruz. İlk yarıda savunma hattının sürekli değişmesi ve 3'lü savunmaya geçiş zordu tabii. Sahaya çıktığımızda da bu değişikliklere bağlı olarak adaptasyon sorunu yaşıyorduk. Puan tablosuna baktığımız zaman Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş rakiplerimiz olarak gözüküyor. Bu takımlar sezon sonuna kadar yarışı zorlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0