Galatasaray'ın çıkış planı..

Süper Lig'in 19. Haftasında Osmanlıspor ile karşılaşacak Galatasaray'da hazırlıklar yoğun bir tempo ile devam ediyor. 

beIN Sports'un haberine göre; Devre arası kamp döneminde günde çift idman ile takımın fizik gücünü en üst seviyeye çekmek isteyen Terim, herkesin hazır olmasını istiyor. Tudor döneminde forma şansı bulamayan isimlerin Terim'in gelişi ile birlikte gösterdiği performans yeni yönetimi de son derece memnun etmiş durumda.

Göztepe maçında sakatlanan ve hazırlık kampında takımdan ayrı kalan Fernando bir an önce güçlü bir şekilde dönmek için kendisine verilen program dahilinde bireysel olarak çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan pazartesi günü Kayserispor maçında oynadığı futbolla tam not alan Selçuk İnan ise teknik direktör Terim'in bu bölgede elini güçlendiren isimlerin başında geliyor.

Adelesindeki sakatlık sebebiyle Kayseri deplasmanında forma giyemeyen fransız forvet Bafetimbi Gomis ile ilgili ise saglık ekibinin vereceği rapor doğrultusunda bir karar verilmesi bekleniyor. 

Başta sol bek olmak üzere takıma 2 takviye yapmayı hedefleyen Galatasaray'da yeni yönetim ekstra kaynak yaratmak için sürpriz bir projeyi gündemine aldı. 

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu'ndaki son durumu inceleyen yönetim, şu an boşta olan 70 locayı satmayı hedefliyor. Bu localar için başta Abdürrahim Albayrak olmak üzere yöneticiler Galatasaraylı iş adamları, camianın önde gelen isimleri ve üyeler ile görüşecek. Uygulanması beklenen bir diğer proje ise şu anda sezonluk locası olan isimlere çağrıda bulunulacak ve süreleri uzatmaları önerilerek destek istenecek. Yönetici Abdürrahim Albayrak bu konuda öncü olmak adına kendi locasının süresini 5 yıl daha uzatacağını belirtti.

Cumartesi günü Osmanlıspor ile karşılaşacak sarı kırmızılılarda Maicon cezasını tamamladı ve Terim'in şans vermesi durumunda 11'de sahaya çıkacak. N'diaye, muslera ve ferghouili ise ceza sınırında bulunan oyuncular.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0