Galatasaray Odeabank'ta bir transfer yasağı daha!

Bu sezon oldukça çalkantılı bir süreç geçiren ancak Oktay Mahmuti'nin gelişiyle birlikte toparlanma evresine geçiş yapan Galatasaray Odeabank'a bir kötü haber daha geldi! Geçtiğimiz sezon transfer edilen Amerikalı oyun kurucu Russ Smith'in geçmiş dönemden alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle FIBA tarafından transfer cezası alan takımımıza bir kötü haber de Stephane Lasme'den geldi. 

15 Ocak'ta tebliğ edilen cezanın ardından geçtiğimiz gün Russ Smith'e ödenmesi gereken 275bin dolarlık ödemeyi yapan Galatasaray Odeabank dün öğle saatlerinde Litvanyalı oyun kurucu Adas Juskevicius ve veteran forvet Caner Topaloğlu'nun transferlerini açıklarken, oyuncuların lisans işlemlerini de tamamlamıştı. Eurohoops'un haberine göre; FIBA tarafından bugün kulübe yapılan tebliğ sonrasında Galatasaray Odeabank bir kez daha transfer yasağı ile karşılaştı. Eurocup şampiyonluğunda başrolde oynayan Gabonlu veteran pivot Stephane Lasme'nin kulüpten yaklaşık 300bin dolar alacaklı olduğu ve bu nedenle menajerinin FIBA'ya başvurduğu, bu yüzden de Galatasaray Odeabank'a transfer yasağı cezası verildiği açıklandı. Galatasaraylı yöneticiler, yıldız oyuncunun alacağı 300bin doları ödemesi halinde transfer cezasını kaldırabilecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0