Göksenin Köksal: Takım yeni bir kimya kazandı..

Evinde oynadığı Gran Canaria karşısında ağır bir mağlubiyetle sahadan ayrılan Galatasaray Odeabank mücadele ettiği Eurocup Top16 grubunda ilk 3 maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşma sonrasında takım kaptanı Göksenin Köksal sitemize özel açıklamalarda bulundu.

Eurocup'ta bildiğiniz gibi ilk 2 maçı kaybetmiştik. Oktay Hocanın gelmesiyle birlikte, Efes maçında çok iyi mücadele etmiştik. Çok fazla sakat oyuncumuz var, Emir de geçen hafta sakatlandı. Maç içerisinde de Scotty sakatlandı. Bu tür eksiklerle bizim için kolay olmayacağını biliyorduk ancak Oktay Hocanın gelişiyle birlikte toparlanacağımıza inanıyorum. Zaten bunun sinyallerini vermeye başladık. Perşembe günü itibariyle antrenmanlarda daha iyi hazırlanmaya, çalışmalara başlayacağız.

Taraftarlarımıza bugün de teşekkür ediyoruz, bizi yalnız bırakmadılar ancak geçtiğimiz sezonlardaki full salonu özler olduk. Haklı olarak gelmiyorlar. Ancak biz elimizden geleni yapıp, galibiyetler almaya başlayınca onları da salona bekliyoruz. Hepsine tekrardan teşekkür ediyorum ama biz taraftarımızla birlikte daha etkili bir basketbol oynuyoruz.

FCN BLOG ÖZEL RÖPORTAJIDIR.
KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0