Oktay Mahmuti: Bu seviye için yeterli kalitemiz yok..

Eurocup'ta mücadele ettiği Top16 E Grubu'nda üçüncü maç haftasında Gran Canaria'yı evinde ağırlamasına karşın sahadan farklı mağlup ayrılan Galatasaray Odeabank'ta baş antrenör Oktay Mahmuti karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Takım olarak yeterli düzeyde olmadıklarını belirten deneyimli teknik adam, yapılanma sürecine gireceklerini açıkladı. Oktay Mahmuti'nin açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Herbalife Gran Canaria’yı galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Takımıma kızamıyorum çünkü bugün 3 çeyrek ellerinden geleni yaptılar. Çok fazla eksiklerimiz ve çok fazla sakat oyuncumuz var, beraber görüyoruz. Bu duruma nasıl düştüğümüz çok önemli değil artık önümüze bakmamız lazım. Bundan sonra bu takımı daha iyi yapılanma sürecine götürmek lazım. Yeni bir sürece giriyoruz. Çok az oyuncuyla oynamak zorunda kalıyoruz. Bu seviye için yeterli kalitemiz yok, takımın durumunu pek iç açıcı görmüyorum. Oyuncularım uğraştılar mı derseniz uğraştılar, nefesleri yetmedi. Anadolu Efes maçından sonra da söyledim bu takımın ciddi basketbol oynamak için nefesi yeterli değil.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0