Kozlar artık Dursun Özbek'in elinde!

Galatasaray futbol takımının ikinci yarıda göstereceği performans merakla beklenirken, gözlerin çevrildiği bir diğer yer 20 Ocak Cumartesi günü düzenlenecek olağanüstü genel kurula çevrildi. Başkanlık seçiminden mevcut başkan Dursun Özbek’in mi, yoksa diğer aday Mustafa Cengiz’in mi zaferle ayrılacağı merakla beklenirken Özbek, kendisine rakip olarak Mayıs ayından Eylül ayına kadar imza toplayanlar karşısında önemli bir kozu eline geçirdi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; aralarında Ahmet Özdoğan ve Adnan Öztürk’ün de olduğu isimler, Özbek karşıtı olarak seçim yapılması adına imza toplama hareketini başlamışlardı. Ancak iş adaylık kısmına geldiğinde Öztürk ya da Özdoğan, sessizliğe büründü. Ahmet Özdoğan ve Adnan Öztürk gibi isimlerin Dursun Özbek’e karşı başlattığı imza kampanyası fiyaskoyla sonuçlandı. Bu isimler adaylığını koymadı, onların peşinden gidenler zor durumda kaldı. Özbek ise kararlı tavrıyla gücüne güç kattı.

İMZANIZA SAHİP ÇIKMADINIZ
Hal böyle olunca da bu harekete katılıp imza verenler, “Hem rengimizi belli ettik hem de imzamıza sahip çıkmadınız” diye tepki gösterdi. Özbek seçim öncesi kararlı tavrından taviz vermeyip, gücüne güç katarken, Kalamış’ta gerçekleşen organizasyonda, “Mayıs ayından eylül ayına kadar imza toplayanların hepsi tüydü. Benim gibi adaylığını koyan Mustafa Cengiz beyi tebrik ediyorum. Diğerleri de şapkalarını önlerine koyup düşünsün. Lafla peynir gemisi yürümüz” ifadelerini kullanmıştı.

MUSTAFA CENGİZ ARTIK KAHRAMAN
Erken seçim için imza toplayanlar adaylıklarını koymazken, Başkan Dursun Özbek’in karşısına çıkan tek isim Mustafa Cengiz olmuştu. Özbek karşıtı toplanan imzalarda adı bulunan isimler, organizasyonu başlatanlara sonrasında bir harekette bulunmadıkları için kızgın bir tavır içinde bulunurken, Mustafa Cengiz ise adaylığını koyduğu için adeta kahraman ilan edildi. Cengiz’in cesur tavrı, camiada büyük takdir topladı.

HAYAT HANIM TÖRENE GELMEDİ
Galatasaray Lisesi’nde geçtiğimiz cumartesi yapılan berat teslim töreninde, Başkan Dursun Özbek’e seçimde rakip olarak aday olan Mustafa Cengiz’in eşi Hayat Cengiz katılmadı. Bu sene üyeliğe kabul edilen Galatasaraylılar arasında yer alan Hayat Cengiz’e, Özbek, bizzat kendisi beratını takdim etmek istedi. Ancak Hayat hanım sebebi bilinmeyen bir şekilde törende yer almayınca, bu olay da gerçekleşmedi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0