Hakan Balta rotasyona dahil oluyor..

Sarı-Kırmızılılar’da 10. sezonunu geçiren Hakan Balta, bu sezon başında teknik direktör İgor Tudor tarafından kadroda düşünülmemiş ve hiçbir resmi maçta forma giyememişti. Takımdan ayrı olarak çalışmalarını bireysel olarak sürdüren Hakan’ın geleceği, Fatih Terim’in takımın başına geçmesiyle birlikte bir anda değişti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın tecrübeli savunmacısı Hakan Balta rotasyonun ana parçaları arasında olacak gibi görünüyor. Fatih Terim’in, Göztepe karşılaşması öncesi, “Hakan Balta olsa o bu maçta sol bek oynardı ama kadroya ismi yazılmamış. Artık ikinci yarı..” demesinin ardından 34 yaşındaki stoper, tam 253 gün sonra Galatasaray formasını, Hagi’nin takımı Viitorul Constanta karşısında giydi.

EN ÇALIŞKANLAR ARASINDA
Bu mücadelenin ikinci yarısında oyuna dahil olan ve kaptanlık pazubandını takan Hakan, bu süreçte kendisine çok iyi baktığını net bir şekilde performansıyla ortaya koydu. Gayet hazır gözüken ve Antalya kampının en çalışkan isimlerinden Hakan’ın, başta Juventus’tan Kwadwo Asamoah olmak üzere listedeki diğer sol beklerin transferinin gerçekleşmemesi durumunda, sezonun ikinci yarısında ilk 11’e en yakın oyunculardan biri olması bekleniyor. Terim de, 34 yaşındaki futbolcuyla idmanlarda yakından ilgileniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0