Tavares için ilk teklif yapıldı!

Asamoah transferinde yaz döneminde olduğu gibi ara transferde de Juventus'u ikna edemeyen Galatasaray, sol bek için alternatif isimlere yöneldi. Bu hafta Galatasaray teknik kadrosuna katılması beklenen Brezilyalı kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in sol bek konusunda ülkesinde temaslarda bulunduğu öğrenildi. 

Radio Bandeirantes'in haberine göre; Galatasaray'ın gündeminde yer alan isim Sao Paulo'nun 21 yaşındaki sol bek oyuncusu Junior Tavares. Brezilyalı oyuncunun kulübüyle ilk teması kuran Galatasaray, Tavares'in bonservisi için Sao Paulo'ya 1.5 milyon euro teklif etti. Fakat bu teklifi yeterli bulmayan Brezilya ekibinin CEO'su Rai Galatasaray'dan 4 milyon euro talep etti.

Sau Paulo, 21 yaşındaki oyuncunun bonservisinin %50'lik kısmına sahip. Rotasyonda Reinaldo ve Edimar'ın arkasında bulunan Tavares'in ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0