Marina Maljkovic: Rahat uyuyamıyorsak işimizi düzgün yapmıyoruz demektir..

Euroleague'de normal sezon aşamasında grubunun 13.maç haftasında Dinamo Kursk karşısında ağır bir mağlubiyet alarak sahadan ayrılan Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Marina Maljkovic karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. İkinci çeyrekte rakiplerine engel olamadıklarını ve farkın orada açıldığını belirten Sırp çalıştırıcı, takım olarak sonuna kadar savaşmaları gerektiğinin altını çizdi. Marina Maljkovic'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Birinci ve üçüncü çeyrekte kendi basketbolumuzu sahaya yansıtma şansı bulduk ve konsantre olmuş şekilde oynadık ama en büyük hatayı ikinci çeyrekte yaptık, orada farkın açılmasına izin verdik. Son Avrupa şampiyonuna karşı oynadık, ilk maçta 57 sayı fark yediğimiz bir takımdı ama biz de şu an o zaman sahip olduğumuz takımdan farklı bir takıma sahibiz. Yine de 25 sayı farkla kaybettiğimiz bir maçtan sonra gülümseyecek değiliz. Taraftarımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum, burada gelip bizi desteklediler ve tutkularını bir kez daha yansıttılar. Maç sonunda takımla yaptıkları konuşmanın tüm oyuncularımız tarafından tam olarak anlaşılmasını istiyorum. Avrupa'da çok az takım böyle tutkulu bir seyirci grubuna sahip, biz bu açıdan çok şanslıyız.

Galatasaray’da oynuyorsanız savaşmanız gerekiyor. Koçtan kaptana kadar herkesin hangi maç olduğu fark etmeksizin savaşması lazım.. Ancak savaşırsak gece yastığa kafamızı koyduğumuzda rahat şekilde uyuyabiliriz. Bunu yapamadığımız zaman işimizi düzgün yapmıyoruz demektir. Eurocup'a gidip gitmeyeceğimizi Ocak sonunda göreceğiz ama eğer oraya gidersek de her zaman olduğu gibi Galatasaray kupayı hedefleyecektir. Bunun için de en büyük ilhamı taraftarımızdan alacağız. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0