Ndiaye geri dönebilir..

Galatasaray’dan Stoke City’ye gitmeye hazırlanan Badou Ndiaye’nin transferinde beklenmedik bir gelişme yaşandı. Ara transfer döneminin sona ermesine saatler kala Stoke City,  Ndiaye için gereken çalışma iznini alabilmiş değil. Galatasaray'a geri dönme ihtimali bulunan Ndiaye'nin, Stoke City'e transferinin nasıl sonuçlanacağı merak konusu..

BBC Sport'ta yer alan habere göre; Badou Ndiaye'nin durumu karışık. Federasyon normalde bir Senegalli futbolcunun son 2 yılda milli takımının oynadığı maçların %60'ından fazlasında oynamasını talep ediyor fakat Ndiaye 8 maçta oynadığı için bu kriteri karşılamıyor. Bu yüzden, Stoke City, Badou Ndiaye için farklı bir yolla çalışma iznini almaya çalışacak. Stoke City yapacağı başvuruda kulübün ödeyeceği bonservis, oyuncuya verilecek para, oyuncunun daha önce hangi seviyede futbol oynadığı belirleyici olacak. Haberde Stoke City'nin bağımsız bir kurula, Badou Ndiaye'nin neden çalışma izni almayı hak ettiğini düşündüklerine dair belgeler göndereceği ve Ndiaye'nin çalışma izni alıp, alamayacağını bu bağımsız kurulun belirleyeceği de belirtildi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0