Aranan forvet bulundu!

Devre arası transfer döneminin son gününde Galatasaray'da, hareketli saatler yaşanıyor. Sol bek mevki için İnter'in Japon oyuncusu Nagatomo ile anlaşan Cimbom, forvette Bafetimbi Gomis'e aradığı alternatifi de İngiltere'de buldu. 

La Gazzettadello Sport'un haberine göre; Galatasaray, Watford forması giyen 28 yaşındaki forvet Stefaono Okaka'yı sezon sonuna kadar kiraladı. Haber de Okaka'nın bugün İstanbul'a geleceği de belirtildi. 2 sezondur Watford forması giyen İtalyan forvet, bu süreçte 29 maçta forma giydi ve 5 gol kaydetti. İtalya milli takımı formasını bugüne kadar 4 kez giyen Okaka, bu maçlarda 1 gol, 1 asist yaptı.

Transfer döneminin reis-i duyumcusu Sky Sport muhabiri Gianluca Di Marzio'dan bir son dakika daha geldi: Stefano Okaka'nın transferinde sağlık kontrollerine yeterli zaman olmadığından transfer görüşmeleri iptal!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0