Younes Belhanda için Rusların ilgisi var..

Badou Ndiaye'nin transferi için bir süredir Stoke City yöneticileri ile görüşen Galatasaray'da transfer döneminin bitimine saatler kala Younes Belhanda için bir teklif daha geldi. Bonuslar dahil olmak üzere sezon başında Dinamo Kiev takımından 10 milyon euro bonservisle transfer edilen Faslı oyuncu için Rus ekibi Spartak Moskova'nın teklif yapacağı iddia ediliyor.


Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Sezon başı Sneijder'in yerine transfer edilen ancak taraftara kendisini bir türlü kabul ettiremeyen Younes Belhanda için cazip bir teklif geldiği yazıldı. Spartak Moskova'nın İtalyan teknik direktörü Massimo Carrera, Belhanda için ısrarcı olunca Rus ekibi, Galatasaray'ın kapısını 7 milyon 500 bin Euro'luk teklifle çaldı.


Rusya'da transfer döneminin 22 Şubat'a dek sürmesi transferi kolaylaştıran bir diğer faktör olarak öne çıkarken, Galatasaray'ın vereceği yanıt merak konusu olurken, bonservis bedelinin düşük olması nedeniyle teklifin rededilmesi bekleniyor. Öte yandan Spartak Moskova hücum hattını Anderlecht'ten Hanni ile güçlendirdi. Yıldız oyuncusu Quincy Promes'in transferi için ise Southampton'dan 30 miklyon euroluk teklif bekliyor ve görüşmeler sürüyor

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0