Oyuncuyla anlaşıldı ama transfer gerçekleşmedi!

Emir Preldzic'i sakatlığa kurban verdikten sonra kadrosuna Caner Topaloğlu'nu kadrosuna katan Galatasaray Odeabank, Burak Can Yıldızlı'yı da renklerine bağlamak istedi.

Ajansspor'un haberine göre; Yerli oyuncu takviyesi yapmak isteyen Galatasaray Odeabank, Burak Can Yıldızlı ile görüştü. 23 yaşındaki oyuncuyla anlaşmaya dahi varan Sarı Kırmızılılar, gelen transfer yasağını zamanında kaldıramayınca oyuncunun transferi gerçekleşmedi.

İlk önce Russ Smith'e olan borcu yüzünden transfer yasağı alan Galatasaray Odeabank, bu yasağı kaldırmış ve Adas Juskevicius ile Caner Topaloğlu'nu kadrosuna katmıştı. Daha sonra Burak Can Yıldızlı ile de görüşmeye başlayan Yenilmez Armada, bu sefer de Stephane Lasme'ye ödemediği ücretler yüzünden transfer yasağı alınca genç oyuncunun transferini gerçekleşmedi.

LİG İÇİNDEN YERLİ OYUNCU TRANSFER SÜRESİ SONA ERDİ
Türkiye'de sözleşmesi olan Türk sporcuların transfer etme dönemi ligin ikinci devresi ilk maçı öncesindeki son iş gününde sona eriyordu. Ligin ikinci yarısının başlaması ile bu süre sona erdi ve lig içinden yerli oyuncu transferi bu sezon için yapılamayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0