Galatasaray Odeabank'a bir şok daha!

Russ Smith ve Stephane Lasme'ye olan borçları yüzünden transfer yasağı alan Galatasaray Odeabank, bir transfer yasağı daha aldı. Smith'e olan borcunu ödeyen ve bu yasağı kaldırtan Sarı Kırmızılılar'ın an itibariyle iki transfer yasağı daha bulunuyor.

İlk olarak Russ Smith'e olan borçları yüzünden transferi yasağı alan ve borcu ödeyip yasağı kaldırtan Galatasaray Odeabank ardından bir de Stephane Lasme'ye ödemediği ücretler yüzünden transfer yasağı aldı. Şu an Lasme'den dolayı olan transfer yasağını kaldırmaya çalışan Sarı Kırmızılılara bir kötü haber daha geldi.


FIBA'nın resmi sitesinde yer alan "Transfer yasağı alan kulüpler" listesinde Galatasaray Odeabank'ın ikinci bir transfer yasağı aldığı gösteriliyor. Şu an için hangi oyuncudan dolayı olduğu bilinmezken, Yenilmez Armada pivot transferi yapabilmek için bu iki transfer yasağını da en kısa sürede kaldırtmak istiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0