Sofiane Feghouli ateş ediyor!

Galatasaray'ın Cezayirli yıldızı Sofiane Feghouli, her maç performansını bir üst seviyeye çıkarıyor. Son olarak Osmanlı maçında fileleri sallayan 28 yaşındaki oyuncu, ligdeki son 11 maçta 8 gole katkıda bulunmayı başardı.

Süper Lig'in ikinci yarısına ikide iki ile başlayan Galatasaray’da, formda oyuncularının başında Sofiane Feghouli geliyor. Osmanlıspor karşılaşmasında takımının ilk golüne imzasını atan Feghouli, Igor Tudor yönetimindeki performansını Fatih Terim döneminde üzerine koyarak devam ettirdi. Kötü geçen West Ham United kariyerinin ardından Galatasaray’da tekrar kendini bulan ve İspanya’da harikalar yarattığı Valencia’daki hücum etkinliğini göstermeye başlayan Cezayirli yıldız son dönemde adeta alev almış durumda.

28 yaşındaki futbolcu Süper Lig’de forma giydiği son 11 maçta 8 gole katkıda bulunmayı başardı. Bu periyotta rakip fileleri 4 kez havalandıran ve 4 de gol atan Feghouli’nin şu ana kadar oynadığı toplam 15 mücadelede ise 5’er golü ile asisti bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0