Younes Belhanda iddiaları kesilmiyor!

Galatasaray'ın sezon başında 8 milyon euroya Dinamo Kiev'den renklerine bağladığı Younes Belhanda için, geçen sezonu kiralık olarak geçirdiği Fransız ekibi Nice'in devrede olduğu iddia edilirken, Fransız basınında transferle ilgili olarak sıcak haberler yer alıyor.

Nice-Matin adlı yayın organı, Faslı oyuncunun sarı-kırmızılılardan ayrılık ihtimali üzerine Nice ve Werder Bremen'in zemin yokladığını duyurmuştu. Wesley Sneijder'in ayrılığı sonrası yaratılan kaynakla Belhanda'nın maaşının ödenebileceği ve sarı-kırmızıların bu transfere 10 milyon euro seviyesinde bir rakama izin vereceği yazılırken, gelişmelerin farklı bir yolda ilerlediği ortaya çıktı. Nice-Matin'de yer alan haberde Younes Belhanda'nın ligde oynanılan son 2 karşılaşmada ilk 11'de yer almadığı ve hafta sonu oynanılan Osmanlıspor karşılaşmasında ikinci yarıda oyuna dahil olduğu detayları da yer aldı. Galatasaray'ın oyuncuların maaşlarını ödeme konusunda problem yaşadığına da yer veren gazete, Badou Ndiaye'nin olası satışından 16milyon euro kazanması beklenen kulübün gelecek olan sıcak parayla oyuncuların maaşının ödeneceğine de detaylar arasında yer verdi.

Dünyanın en büyük haber ajanslarından birisi olan Yahoo'nun Fransız edisyonunda görev yapan spor muhabiri Manu Lonjon'un duyurduğu haberde; Nice kulübünün Belhanda'yı kiralamak için devrede olduğunu ancak Galatasaraylı yöneticilerin buna sıcak bakmadığını bildirdi. Transferde ilerleme kaydedilemediğini ve görüşmelerin tıkandığını ancak tecrübeli oyuncu için Bundesliga ekibi Werder Bremen'in önümüzdeki günlerde sağlam bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çalacağını iddia etti.

Nice ligdeki kötü gidişatının ardından toparlanıp rotayı Devler Ligi olarak koyarken, Werder Bremen ise küme düşme hattında bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0