Yasin Öztekin: Kupayı kaldırmak istiyoruz..

Bucaspor karşısında 1 gol, 1 asistle oynayan Yasin Öztekin karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Kupayı kazanmak istiyoruz diyen Yasin, teknik direktör Fatih Terim'le beraber oyun felsefesinin de değiştiğini belirtti. Yasin Öztekin'in açıklamaları şu şekilde..

KUPAYI KALDIRMAK İSTİYORUZ
Kamp döneminden sonra ilk maçımızdı. İyi hazırlandık, kazanmak istiyorduk. İlk yarıda ve ikinci yarıda çok pozisyona girdik. Daha fazla da atabilirdik. Daha iyi olmamız lazım bitirici noktada. Son 8’e kaldık. Kupayı kaldırmak istiyoruz. Artık önümüzdeki lig maçına bakıyoruz. Orada iyi hazırlanıp 3 puanı almak istiyoruz.

ŞAMPİYON OLMAK İSTİYORSAK DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ
Öncelikle şampiyon olmak istiyorsak daha çok çalışmalıyız. Herkes bunun farkında. Yeni hocamızla beraber oyun felsefemiz de değişti. Daha çok basıp daha çok önde oynamak istiyoruz. İyi bir galibiyet aldık. Önümüzdeki maçlarda da iyi mücadele edip puanları toplamak istiyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0