Ataman Güneyligil: Üçüncülük için bu maç önemliydi

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı'nın Sultanlar Ligi'nde Halkbank'ı 3-0 mağlup ettiği maçın ardından başantrenör Ataman Güneyligil, Galatasaray Televizyonu'ndan Merve Ergü'ye açıklamalarda bulundu. Ataman hocanın açıklamaları şu şekilde...

“2-0 öne geçtiğimiz maçlarda üçüncü set krizi yaşıyorduk. Rakibe saygı göstermekten kaynaklı birazcık. Bugün onu elden bırakmadığımız ayrıca mutluyum. Rakibimiz çok önemli bir ekip. Setlerin böyle olduğuna bakmayın Fenerbahçe’yi Ankara’da 3-1’lik skorla yendiler. Üçüncülük pozisyonu için bu maçı 3-0 yenmemiz avantaj oldu. Beylikdüzü kendi sahasında çok tehlikeli oynayan bir takım. İnce ve uzun alışık olmadığımız bir saha. Beylikdüzü çok etkili servisleri olan bir takım. Servis karşılamada hata yapmayıp sahada kalmamız lazım.”

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0