Bafetimbi Gomis: Fatih Terim ile baba-oğul gibiyiz..

Ziraat Türkiye Kupası'nda adını yarı finale yazdıran Galatasaray'da galibiyetin başrol oyuncusu Bafetimbi Gomis karşılaşma sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Fatih Terim ile arasındaki diyaloğun baba-oğul seviyesinde olduğunu belirten Fransız golcünün açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Keyifli bir oyun geçirdik. Güzel bir oyun oynadık. Bu kupanın da önemini bildiğimiz için buradaki zafer bizim için önemliydi. Bu şekilde devam etmeyi umuyoruz. Golden sonra hocamızın yanına gittim. Geçen hafta iyi bir performans sergileyemediğimi biliyorum. Ben de bunun farkındaydım. Kaybettiğimiz maçtan sonra hoca bana gerekli uyarıları yaptı ve kulağımı çekti. Bu akşam da güzel goller attım. Bana bir baba gibi yaklaştı, bende ona bir oğul gibi sahada cevap vermek istedim.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0