Bafetimbi Gomis görüşme odasına!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yıldız oyuncusu Bafetimbi Gomis ile özel bir görüşme yaptı. Kasımpaşa maçında baygınlık geçiren Fransız forvete son kez durumunu soran Terim'in yüzü oyuncusundan aldığı cevapla güldü.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yıldız oyuncu Bafetimbi Gomis, geçen haftaki Kasımpaşa deplasmanında 7. dakikada bayılarak herkesi korkutmuştu. Uzun yıllar önce kendisine Vazovagal Senkop teşhisi konulan 32 yaşındaki santrfor, bayıldıktan birkaç dakika sonra ayağa kalkmış ve kulüp doktoru Yener İnce’nin ısrarlarına rağmen oyundan çıkmak istememişti. Terim de maç sonrası oyuncusunun baygınlık geçirdikten sonra daha güçlü döndüğünü söylemişti ancak hem ülkemizde hem de yurt dışında, Gomis’in 90 dakika sahada tutulması epey spekülasyon yaratmıştı. Fransız santrforun oyunda kalması çok eleştirilirken, Gomis’in sağlığının hiçe sayıldığı vurgulanmıştı.

Fatih Terim, doktor Yener İnce’den Gomis hakkında bilgi aldı ama yapılan eleştirileri göz ardı etmedi. Tecrübeli hoca, bunun üzerine bir kez de Gomis ile baş başa görüştü. Terim, futbolcusuna “Kendini iyi hissetmiyorsan Bursa maçında seni dinlendirebilirim” dedi. Gomis ise tecrübeli teknik adamın bu yaklaşımına “Taraftarımızın önünde kendimi çok güçlü hissediyorum. Sahaya çıkar aslan gibi oynarım.” cevabını verdi. Böylelikle bugün son anda bir kriz yaşanmazsa Gomis’in ilk 11’de oynaması kesinleşti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0