Marouane Fellaini hakkında flaş iddia!

Galatasaray ligde şampiyonluk yürüyüşüne devam ederken, sezon sonunda gerçekleştireceği transfer hamleleri için de çalışmalarını sürdürüyor. Teknik direktör Fatih Terim hem mevcut sezonda şampiyonluk yolundaki engelleri aşmayı, hem de gelecek sezonun kadrosunu planlamak için tüm gününü Florya'da geçiriyor. Galatasaray'da yeni hedef, sezon sonunda Manchester United ile sözleşmesi sona erecek olan Marouane Fellaini.

Ara transfer döneminde Badou Ndiaye'yi kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedeliyle Stoke City'e gönderen ve orta sahada sorunlar yaşayan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim her ne kadar sezon içerisinde çözümü rotasyondaki oyuncuların değerlendirilmesinden yana kullansa da, sezon sonu için bu bölgeye oyunun iki yönünü oynayabilen bir isim düşünülüyor. Bir süredir İngiliz medyasında Manchester United'ın sözleşme yenileme teklifini kabul etmeyen Belçikalı yıldız oyuncu için Galatasaray ismi geçerken, transfer söylentileri hakkında İtalyan medyasından da flaş bir iddia geldi. İtalyan spor basınında önemli bir yere sahip olan LaGazzetta Dello Sport özel haber olarak yayınladığı transfer dosyasında sezon sonunda Manchester United ile sözleşmesi sona erecek olan Fellaini'nin gelecek sezonda Galatasaray forması giyeceğini yazdı. İtalyan basınında yer alan özel haberde Avrupa’da birçok ünlü ismin sıralandığı bu transfer haberinde Maroune Fellaini - Galatasaray temasları için “Belçikalı orta saha oyuncusu Manchester United ile yeni sözleşme imzalamayı kabul etmedi, Galatasaray’a ‘evet’ dedi." ifadeleri yer aldı. Hatırlanacağı üzere Galatasaray sezon başında da Fellaini ile ilgilenmiş ancak Manchester United ekibi bu transfere izin vermemişti.

31 yaşına girmeye hazırlanan Belçikalı dünyaca ünlü orta saha oyuncu 2013/14 sezonunda 35 milyon Euro bonservis bedeliyle Manchester United'a transfer olurken, bu sezon Premier Lig'de forma giydiği 12 maçta 3 gol attı. İngiliz deviyle bir süredir sözleşme yenileme görüşmeleri yapan Fellaini, sezon içerisinde 3 kez gerçekleşen görüşmelerden herhangi bir sonuç alamamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0