Bafetimbi Gomis: Korkulacak bir durum yok, gayet iyiyim!

Kasımpaşa deplasmanında liderliği bırakan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Bafetimbi Gomis basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Mücadelenin 6.dakikasında baygınlık geçiren ve tüm futbolseverlerin yüreğini ağzına getiren Fransız yıldız korkulacak bir şeyin olmadığını ve kendisini gayet iyi hissettiğini belirtti. Bafetimbi Gomis'in açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Bu durum bazen benim başıma geliyor. Hastalık değil, bazen düşüp bayılıyorum. Tamamen strese bağlı olarak gelişen bir durum. Daha önce gençliğimde de yaşadığım bir şeydi. Daha önce de Galatasaray'a gelmeden bu testler yapıldı, testlerden geçip geldim.  Yener İnce'ye iyi olduğum konusunda garanti verdim. Oyuna devam edebileceğimi söyledim. Kendimi iyi hissettiğim için çıkıp oynadım. 

Üzüldüğüm tek konu bugün kazanamamamız ve birinciliği kaybetmemiz. Bugün sizlerle kazandığımızı konuşmak isterdim. Kazanmamak beni etkiledi, taraftarlarımız merak etmesinler aslan gibi devam edeceğim, tekrar çalışacağız ve aslan gibi tekrar sahaya çıkacağım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0