Abdurrahim Albayrak: Her gün bir başka penaltı..

Kasımpaşa deplasmanında sahadan 2-1 mağlup ayrılan Galatasaray'da karşılaşma sonrasında Sportif AŞ başkan yardımcısı Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın hakemi Halis Özkahya'nın verdiği penaltı kararını eleştiren Albayrak, haftalardır Galatasaray'a karşı bir operasyon yapıldığının altını çizdi. Abdurrahim Albayrak'ın açıklamalarının tamamı şu şekilde..

Maçın başında Gomis'in geçirmiş olduğu bir rahatsızlık hepimizi çok üzdü. Ama ısrarla da oynamak istedi, biz de oynattık. Bunlara gelene kadar verilmeyen yüzlerce penaltımız var. Bir verilmeyen penaltılar var. Bir de verilen penaltılar var. Hep susuyoruz. Galatasaray'a yakışır hareket etmek istiyoruz. Kimseyi üzmek istemiyoruz ama herkes bizi üzmeye başladı. Aslan bir kükrerse nasıl kükreyeceğini herkesin bilmesini istiyorum.

Sivas'ta verilen penaltı oyundaki gardımızı düşürdü. Burada penaltıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan bir penaltı. Konya'daki kupa maçında 2 tane, İstanbul'daki Konya maçında 2 tane penaltımız verilmedi. Antalya maçın da 2 verilmeyen penaltımız.. Sivas'ta bizim gardımızı düşürmek istediler, ceza sahasında olmayan pozisyona penaltı çalınmıştı. Burada tamamen topa giren Serdar Aziz penaltı ile cezalandırıldı. 

İnsanlar kükrüyor, bir şeyler değişiyor. Ofsaytlardan goller atılıyor. Bize Allah kimsenin hakkını nasip etmesin ama bu insanların bir emeği var. Hakemlere saygılıyım, konuşmak istemedim ama camia ayağa kalktı. Telefonlarımız susmak bilmiyor. Her maç bizim lehimize verilmeyen penaltılar, bize karşı sürekli verilen penaltılar oluyor. Kaybetmeyeceğimiz bir maçı kaybettik, üzgünüz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0