Belhanda ve Gomis'te konu kapandı

Galatasaray’ın Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor'u konuk ettiği maçta oynadıkları futbolla beğeni toplayan Younes Belhanda ve Bafetimbi Gomis’e gelen transfer tekliflerine yönetim olumsuz yanıt verdi.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre;  Galatasaray kupada Atiker Konyaspor'u 4-1 yenerken, 2 gol atan Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda sahanın yıldızıydı.

Teknik direktör Fatih Terim artık tüm planlarını Belhanda-Gomis ikilisi üzerine yapmaya karar verdi ve bu oyuncuların Şubat ayında satılma ihtimali ortadan kalktı. S.Moskova, Belhanda için 7.5 milyon Euro ödemeye hazır, Gomis'e de Çin'den ciddi talip var. Transfer dönemi Rusya'da 25, Çin'de ise 28 Şubat'ta sona eriyor. Ancak yönetim Belhanda ile Gomis için gelecek tekliflere kapısını kapattı ve kulüple temasa geçen menajerleri, "Pazarlığa bile oturmayız. Sezon sonu görüşelim'' mesajını yolladı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0