CEV Şampiyonlar Ligi | Budowlani Lodz 1-3 Galatasaray

Galatasaray kadın voleybol takımı mücadele ettiği CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda karşı karşıya geldiği Budowlani Lodz'u deplasmanda 1-3 mağlup ederek 4. maçında 3. galibiyetini aldı ve tabloda ikinci sıradaki yerini korumayı başardı.

İlk seti çok rahat bir skor ile 9-25 kazanan takımımız ikinci sette de iyi bir skor almayı başardı. 18-25'lik ikinci set sonucu sonrası üçüncü seti rehavet ile kaybeden takımımız son sette üstünlüğü rakibine kaptırmadı ve sahadan 15-25'lik set, 1-3'lük maç sonucu ile galip ayrıldı.

Böylece ilk hafta deplasmanda Vakıfbank'a mağlup olduktan sonra arka arkaya 3. galibiyetini alan takımımız 9 puana ulaştı ve 2. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Gruptan çıkmak için kritik mücadeleye 20 Şubat'ta Burhan Felek Spor Salonu'nda Dinamo Moskova karşısında çıkacak ekibimiz bu maçı kazandığı takdirde bir sonraki turunu düşünmeye başlayacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0