Erkek basketbol takımına ödeme yapıldı!

Galatasaray eski Başkanı Dursun Özbek döneminde uzun bir süre maaşlarını alamayan Galatasaray Odeabank'ın oyuncuları verilen sözlerin yerine getirilmemesi nedeniyle kulübe ihtar çekmişti. Yeni başkanımız Mustafa Cengiz'in borçları ödemek için yoğun çaba içerisinde olduğu ve oyunculara ödemeleri bugün yaptığı öğrenildi.

Sezon başından beri sadece 2 kez maaş alabildiği ve 4 aydır maaş alamadıkları söylenen Galatasaray Odeabank oyuncuları, eski başkan Dursun Özbek döneminde verilen sözlerin tutulmaması nedeniyle kulübe ihtar çekmişti. Herhangi bir ödeme yapılmazsa serbest kalma hakları olduğu söylenen oyuncuların ödeme yapılmazsa yarınki antrenmana çıkmayacağı söylentileri de ortaya çıkmıştı.

Mustafa Cengiz yönetiminin ödemeleri yaptığı ve oyuncularla bir konuşma gerçekleştirdiği öğrenildi. Kulüp üyelerinin ve kulübe yakın kişilerin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla da bu bilgiler doğrulanırken, yapılan ödemelerin ardından oyuncular yarınki antrenmana çıkacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0