Emmanuel Eboue yeniden İstanbul'da..

Bir dönem Galatasaray forması giyen ancak 2015 yılında yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle takımdan ayrılmak zorunda kalan Emmanuel Eboue zor günler geçiriyor. Fildişi Sahilleri doğumlu eski oyuncu yaşadığı mali problemlerin ardından teknik direktör Fatih Terim kendisine kucak açmış ve yeni oluşturmayı planladığı teknik heyette Eboue'yi de görmek istemişti.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; teknik direktör Fatih Terim tarafından antrenör ekibinde yer alması planlanan Emmanuel Eboue bugün öğle saatlerinde İstanbul'a geldi. Ümit Davala, Hasan Şaş ve Mert Çetin ile birlikte yemek yiyen Eboue'nin önümüzdeki günlerde Galatasaray ile profesyonel sözleşme imzalaması ve futbol yaşantısına son vererek antrenörlük hayatının ilk adımlarını atması bekleniyor. Emmanuel Eboue'nin sarı-kırmızılı takımda ilk olarak altyapıda antrenörlük yapacağı ancak teknik direktör Fatih Terim tarafından zaman zaman A takımla birlikte antrenmanlara çıkması, mevki antrenmanları kapsamında savunma oyuncularıyla tecrübelerini paylaşması bekleniyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0