Ewelina Kobryn: Çok fazla değişiklikler yaşamış bir takımız..

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 17. haftasında sahasında Beşiktaş’a 81-80 mağlup olan Galatasaray’da oyuncumuz Ewelina Kobryn karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.  Böyle bir maçın ardından konuşmanın kolay olmadığını belirten Ewelina Kobryn'ın açıklamaları şu şekilde..

YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR
Benim için böyle bir maçın ardından konuşmak kolay değil. Koçun dediği gibi çok fazla değişiklikler yaşamış bir takımız. Sakat oyuncularımız dönüyor, yeni oyuncular sakatlanıyor. Şimdi Jelena Dubljevic’in bir sakatlığı oldu. Bu yüzden takım olarak oynama şansımız azalıyor. Yine de bugün sahada ilk kez “bir takımmış” gibi hissetmeyi başardık. Bunu korumamız gerekiyor. Milli takım arasının ardından bu hissiyatı koruyup artık kazanmaya başlamalıyız. Bunun için çok çalışacağız. Yapacak çok işimiz var.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0