Fatih Terim ekibini toparladı, şimdi sıra görev dağılımında!

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in teknik heyet üzerindeki çalışmaları devam ediyor. Göreve geldikten sonra tabir-i caizse eski ekibini toplayan İmparator, altyapı takımında da kulüpte geçmişte görev yapan isimlere yer vermeye ve onları yetiştirmeye devam ediyor. Müfit Erkasap'ı geçtiğimiz günlerde Futbol Akademisi'nin başına getiren Terim, eski oyuncuları Gökhan Zan ve Necati Ateş'in ardından Johan Elmander ve Emmanuel Eboue'nin de yeni görevlerini belirledi.

Aralık ayında göreve gelir gelmez teknik heyette ciddi bir yapılanmaya gideceklerini ve Türkiye'de pek fazla görülmemiş bir sistem olan 'pozisyon antrenörlüğü' konusunda çalışmalar yapacağını deklare eden Fatih Terim çalışmalarına başladı. Florya'daki yapılanmayı A'dan Z'e değiştirme kararı alan ve uygulayan İmparator'un ilk hamlesi akademinin başına Müfit Erkasap'ı getirmek oldu. Deneyimli teknik adam uzun süreler birlikte çalıştığı Erkasap'ı altyapının başına getirirken, U19 takımının yardımcı antrenörlüğü görevine Gökhan Zan getirildi. U14-16 takımlarıyla ilgilenecek isim ise Necati Ateş oldu.

Teknik heyete katılacak yeni isimler de belli oldu. Johan Elmander ve Emmanuel Eboue'yi de ekibine katacak olan Fatih Terim bu isimlere antrenörlüğün yanı sıra özel görevler verecek. Ay sonunda Florya'ya taşınacak olan Johan Elmander bundan böyle Kuzey Avrupa'daki oyunculardan sorumlu olurken, hücum oyuncularıyla da haftanın belirli günleri çalışmalar yapacak. Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Emmanuel Eboue ise kulüpte Afrikalı oyunculardan sorumlu olacak ve tıpkı Elmander gibi haftanın belli günleri A takımdaki savunma oyuncularıyla çalışacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0