Garry Rodrigues markaj altında..

Sezon başından itibaren gösterdiği performansla Galatasaray'ın en önemli hücum güçleri arasında yer alan Garry Rodrigues gösterdiği performansla teknik heyetin yüzünü güldürürken, bir çok Avrupa kulübünün de ilgisini çekmeye başladı. Süper Lig'de bu sezon 20 maçta forma giyen 28 yaşındaki Yeşil Burun Adaları asıllı hücum oyuncusu 3 gol - 7 asistle doğrudan 10 gole etki etmişti.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Bu sezon Galatasaray'ın en başarılı isimlerinden biri olan Garry Rodrigues gösterdiği başarılı performansla Avrupa'nın önemli kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Her geçen hafta gösterdiği performansla tribünlerin takdirini kazanan hücum oyuncusunun menajerine 7-8 kulüpten teklif geldiği öğrenildi. 

HEDEF 10 MİLYON EURO
Galatasaray'la sözleşmesi 2021 yılında sona erecek olan Rodrigues'in teklifleri sezon bitiminde değerlendireceği fakat yapılan tekliflerin oldukça cazip olduğu öğrenildi. Yaşanan gelişmeler Galatasaray yönetimi de fazlasıyla memnun ediyor. Büyük bir ekonomik sıkıntı yaşayan Sarı-Kırmızılılar, Rodrigues'i 10 milyon Euro'nun üzerinde bir rakama satmanın planlarını yapıyor. 

Garry Rodrigues devre arasında Stoke City'e transfer olan Badou Ndiaye gibi İngiliz ekiplerinin radarına girdi. Birçok İngiliz scout ekibinin 28 yaşındaki kanat oyuncusunu mercek aldığı aktarılırken, sezon sonunda sarı-kırmızılıların kapısının çalınabileceği öngörülüyor. Rodrigues geçen sezonun devre arasında PAOK’tan 3.5 milyon avro bonservis bedeliyle transfer edilmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0